Fitness centar Sporting Gym

Fitness centar Sporting Gym

Fitness centar “Sporting gym” smješten je u sklopu SRC “Šalata” – ispod južne tribine klizališta, svega 5 minuta hoda od Trga bana Jelačića. Na ovoj atraktivnoj lokaciji nalazi se od 1993. godine.
Našu tradiciju i kvalitetu usluge koje nudimo neprekidno već dugi niz godina, prepoznao je velik broj naših dugogodišnjih stalnih članova. Vrlo često znaju reći kako se upravo u našem fitness centru osjećaju kao kod kuće te ističu obiteljsku atmosferu koja prevladava u gymu. Čest je slučaj da se članovi dolaze družiti u gym i van satova treninga.
U našem fitness centru ne postoji vremensko ograničenje za dolazak naših članova, a naš tim trenera učiniti će Vaš boravak istinskim sportsko rekreativnim užitkom.
Osim u radu sa rekreativcima, ističemo se i u radu sa natjecateljima u fitnesu i bodybuidingu. Ponosni smo dom zagrebačkog BBK Gladiator, najuspješnijeg regionalnog bodybuilding i fitness kluba.
Naš tim trenera čine:
Damir Siser – profesor kineziologije, predsjednik BBK Gladiator, predsjednik HBBS-a, IFBB internacionalni sudac;

prof. Damir Siser
Ana Marija Križić – državna prvakinja i viceprvakinja te viceprvakinja europskog juniorskog prvenstva u IFBB bikini fitnessu.

Ana Marija Križić
Sve nove članove naši treneri upoznaju sa spravama i načinom vježbanja te će sa puno razumijevanja i strpljenja uputiti sve članove u pravilno i sigurno vježbanje. Svi članovi se pozivaju bez ustručavanja pitati naše trenere za savjet, asistenciju ili bilo kakvu drugu pomoć prilikom vježbanja.
Zahvaljujući različitosti sprava, omogućeno je ravnomjerno oblikovanje svih mišićnih skupina, a isto tako možete od naših trenera zatražiti jedan od programa koji nudimo:
– programiranje individualnog treninga
– anti-stres program
– učvršćivanje trbuha i mišića kralježnice
– body building
– kondicioni trening
– kružni trening.
Uz sve ovo nakon treninga možete potražiti osvježenje na našem protein-baru, gdje će vam naše ljubazno osoblje ponuditi vitaminski napitak ili protein-mix iz ponude Inkospor i Nanox proizvoda.
Za sve koji dolaze automobilom, na raspolaganju je gradsko parkiralište (2. zona).
Fitness centar “Sporting Gym”, Schlosserove stube 2, Šalata, Zagreb
Tel.: 01 4558 008
e-mail: bbkgladiator@gmail.com
Radno vrijeme:
ponedjeljak-petak: 10:00 – 22:00
subota: 12:00 – 19:00
nedjelja: 16:00 do 20:00
Veselimo se Vašem dolasku!
Vaš Sporting Gym team

Share this post