O nama

O nama

Nakon dugogodišnjeg trenerskog iskustva u vođenju fitnessa u Stuttgartu,  1991. godine u Zagrebu sam osnovao poduzeće Sporting d.o.o. i otvorio vlastiti fitness centar “Sporting gym”.

Nakon samo godinu dana,1992 poduzeće mijenja naziv u Gladiator d.o.o i pod tim imenom djeluje već punu 21 godinu. Osim usluge fitnessa, poduzeće se uspješno bavilo i proizvodnjom fitness opreme.

 

Od 1999 Gladiator d.o.o. je zastupnik i glavni distributer sportske prehrane  poznatog njemačkog brand-a INKOSPOR i danas je među vodećim poduzećima koje se bave prodajom i distribucijom istih.

Vrlo uspješno surađujemo sa nizom sportskih klubova i fitness centara, te pojedincima iz individualnih sportova, s obzirom da nismo samo distributeri, nego u Gladiator-u možete dobiti kompletan savjet za trening i za prehranu, što je na našim prostorima zaista rijetkost.

Kako biste imali uspjeha u ostvarivanju poslovnih i sportskih rezultata, potrebno je prvenstveno imati dovoljno energije i fizičke kondicije, a to možete kombinirajući sportsku prehranu i fizičku aktivnost.

Krajem devedesetih, na našim prostorima, je došlo do “fitness revolucije” pa  2001. godine poduzeće Gladiator otvara još jedan fitness centar na samom početku Sesveta – Fitness POINT.

S obzirom na uspješnost distribuiranja Inkospor dodataka prehrani, unazad nekoliko godina u ponudi Gladiator-a je još i poznati švedski brand VITARGO, te belgijski brand NANOX.

 

Nadamo se da ćemo uskoro proširiti paletu proizvoda i usluga koje nudimo, te na taj način sa dosadašnjim, a i budućim poslovnim partnerima, ostvariti još bolju poslovnu suradnju.

Damir Siser, prof