Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja Gladiator web trgovine

Kupcem se smatra svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća uvjete poslovanja tvrtkeGladiator d.o.o., Vlade Gotovca 19, 10000 Zagreb, Hrvatska, OIB 7895232455. Kupcem se postaje prilikom potvrde narudžbe artikala. Molimo da nam svoje eventualno neslaganje s uvjetima bilo u cijelosti ili djelomice u pismenom obliku dostavite prije svoje prve narudžbe na mail info@gladiator.hr

Postupak, te uvjeti kupnje/prodaje robe putem Gladiator internet prodavaonice definirani su kroz ove parametre: narudžba, plaćanje, otprema, dostava, povrat/reklamacija robe.

Gladiator putem internet prodavaonice omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u njegovoj ponudi. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronički naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ih primatelju tj. poduzeću Gladiator d.o.o. putem internet trgovine.

Sve cijene izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om. Dostava se vrši ISKLJUČIVO na teritoriju Republike Hrvatske.

Način podnošenja prigovora potrošača

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača

KUPAC IMA PRAVO UPUTITI PISANI PRIGOVOR U PROSTORIMA DRUŠTVA Gladiator d.o.o. ,na lokaciji Ilica 412a, Zagreb, putem telefaksan na broj 01/3496-919putem pošteili elekroničke poštena mail-adresu info@gladiator.hr. Gladiator doo dužna je na prigovor odgovoriti u roku od 15 dana od dana primitka prigovora .

 

Pravila privatnosti

Gladiator d.o.o. se obvezuje da će čuvati privatnost svojih kupaca. Prikupljamo samo osnovne podatke o kupcima.  Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Podaci o prodavatelju:
Gladiator d.o.o.
Vlade Gotovca 19, 10090 Zagreb
OIB:78952232455tel/faks: 01/3496-919
e-mail: info@gladiator.hr
IBAN: HR3723600001101317916