Kako kupovati

Proizvode koje želite kupiti birate tipkom “dodaj u košaricu”. Da bi poslali narudžbu potrebno je napraviti još samo par klikova mišem. Po izvršenoj narudžbi šaljete nam e-mail o sadržaju Vaše košarice. Ista poruka stiže i Vama u svrhu informaciju o naručenim proizvodima. Napominjemo da tijekom kupovine možete mijenjati vrstu i količinu proizvoda u košarici te je prilagoditi vlastitim potrebama.

Ukoliko naručite veću količinu proizvoda, ostvarujete određene popuste:

-više od 150,00 eur (1130,18 kn) -10%
-više od 280,00 eur (2109,66 kn) -15%
-više od 420,00 eur (3164,49 kn) -20%.

Trošak poštarine u ovom slučaju iznosi minimalno 8,00 eura .

Trošak poštarine obračunava se na temelju težine pošiljke:
do 5 kg  – 8 eura
do 10 kg – 9 eura
do 15 kg – 10 eura
do 20 kg – 12 eura
do 25 kg – 13 eura
do 32 kg – 15 eura

Način plaćanja

Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti  poduzeću Gladiator d.o.o.:

  • po predračunu – nalogom za prijenos (uplatnicom) ili interent bankarstvom

Uplate se vrše na račun tvrtke Gladiator d.o.o.
IBAN br. HR3723600001101317916.
Kod poziva na broj molim upisati broj ponude ili narudžbe.

Sve navedene cijene iskazane su sa uračunatim PDV-om. Dvojno iskazane cijene su izračunate prema fiksnom tečaju konverzije koji iznosi 1 euro = 7,53450 kn.

Dostava

Gladiator d.o.o. se obvezuje isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ukoliko nismo u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat ćemo kupca robe telefonski ili e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog. Ostatak proizvoda će biti dostavljeni kupcu.

Dostava je besplatna za sve narudžbe čija vrijednost prelazi 89,00 eura. Ako je iznos manji, troškove dostave plaća kupac. Oni se zaračunavaju po cjeniku Hrvatske pošte, odnosno Overseas express-a ovisno o težini paketa i destinaciji.

Za narudžbe akcijskih proizvoda obračunavamo troškove poštarine u iznosu od 8 eura. Ukoliko narudžba akcijskih proizvoda premaši iznos od 280 eura (2109,66 kn), troškove poštarine ne obračunavamo. U košarici prilikom naručivanja ovaj se trošak ne prikazuje, ali vas molimo da iznosu koji je prikazan u košarici pribrojite minimalno još 8,00 eura, ovisno o težini pošiljke.

Za isporuku robe izvan granice Republike Hrvatske, ne vrijede navedeni uvjeti i cijene transporta. U tom slučaju cijena transporta se formira sukladno cijeni izvangraničnog prijevoza dostavne službe.

Povrat/reklamacija

U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti opravdanu reklamaciju Gladiator d.o.o. e-mailom ili pismeno. Kupac ima pravo na povrat robe u slijedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja

Ako zbog objektivnih razloga Gladiator d.o.o. ne može isporučiti reklamiranu robu, nadoknadit će kupcu troškove za povrat robe i uplaćeni iznos za istu.