Hot

Pro 80

29.00  (218.50 kn)

Proteinski četiri komponentni shake na bazi mlijeka, jaja i sirutke.

Koristi se kao zamjena za obrok, shake nakon treninga, za pripremu zdravih deserata.

 

 

Šifra: N/A Kategorije: ,
Obriši

Opis

Ljudsko tijelo se sastoji uglavnom od vode i bjelančevina. Budući da je bjelančevine nemoguće uskladištiti, moraju se stalno uzimati hranom. Ako se to ne događa tijelo počinje koristiti bjelančevine iz vlastitih mišića. Kod teških treninga to se naročito loše odražava na kožu i mišiće.

ACTIVE PRO 80 je specijalno razvijen za sve fitness sportaše, nudi visokovrijedne proteine za mišićnu izgradnju.

Zbog optimalne kombinacije četiri visokovrijedne proteinske komponente, ACTIVE PRO 80 ima vrlo visoku biološku vrijednost od 130. To je najvažniji uvjet za efektivnu mišićnu izgradnju i uspješan “bodyshaping”.

ACTIVE PRO 80 je specijalno razvijen za sve fitness sportaše, nudi visokovrijedne proteine za mišićnu izgradnju.

Zbog optimalne kombinacije četiri visokovrijedne proteinske komponente, ACTIVE PRO 80 ima vrlo visoku biološku vrijednost od 130. To je najvažniji uvjet za efektivnu mišićnu izgradnju i uspješan “bodyshaping” kao i zatezanje mišićnog tkiva za vrijeme dijete.

Vitamini B, E i C podupiru metabolizam bjelančevina. Kalcij i magnezij optimaliziraju mišićnu funkciju tako da ništa više ne stoji na putu ostvarenju perfektne forme.

ACTIVE PRO 80 shake trebao bi svakodnevno biti na Vašem jelovniku.

Preporuka uzimanja:
Popiti, najbolje nakon treninga ili između obroka, jednu porciju ACTIVE PRO 80 na dan. Umješajte dvije jušne žlice (25 g) u 250 ml nemasnog mlijeka ili vode.
Jedan shake daje cca 20-30 grama visokovrijednih bjelančevina sa biološkom vrijednosti od 130 i zatezanje mišićnog tkiva za vrijeme dijete.

 

 

 

Dodatne informacije

Okus

banana, brazilska čokolada, cheese cake, cinnamon dream, čokolada, espresso machiatto, jagoda, kokos, lješnjak, malina jogurt, pistacija, straciatella, vanilija

1 recenzija za Pro 80

  1. 5 od 5

    Odličan proizvod

    Nagrada nakon treninga za koju se isplati pomučiti.


Napiši recenziju