X-Treme Whey Protein 30 g

0 od 5

15.00 kn (1.99 €)

Whey protein 30 grama

SKU: N/A Kategorije: ,
Obriši
Vidi košaricu

Opis

X-TREME WHEY PROTEIN – kombinacija koncentrata i izolata sirutkinih proteina ekstra klase dobiven izmjeničnom ionizacijom i mikrofiltracijom ( CFM izolat ). Njegova posebna prednost: upotrebljena je visokovrijedna bjelančevina sirutke koja je specijalno lako i brzo raspoloživ izvor bjelančevina.

X-TREME WHEY PROTEIN sadrži posebno visok udio esencijalnih aminokiselina i bogat je razgranato lančanim aminokiselinama (BCAA). S obzirom na ovu karakteristiku X-TREME WHEY PROTEIN je neizostavan u izgradnji kvalitetne mišićne mase.

Preko posebnog dodatka, L-glutamina, u fazi odmora X-TREME WHEY PROTEIN osigurava povećanu potrebu glutamina kod  sportaša i rekreativaca.

Vitamin B-kompleks, E i C ubrzavaju ukupnu izgradnju i izmjenu energije. Specijalni visokokoncentrirani vitamin B6 igra ključnu ulogu u metabolizmu bjelančevina.

Minerali, kalcij i magnezij, potpomažu optimalnu funkciju mišića, kao i kontrakcije mišića kod treninga snage. Izolat bjelančevina sirutke dobiven je specijalnim postupkom filtracije i ionske izmjene.

WHEY PROTEIN-a ima u različitim okusima, naravno bez purina i siromašnog mastima. Posebno je lako probavljiv i vrlo brzo se absorbira.

Dodatne informacije

Težina N/A
Brand

Inkospor X-treme

Okus

čokolada, vanilija