Muscle 95 vrećica

145.00 kn (19.24 €)

Muscle 95 je četiri komponentni protein od mlijeka, jaja i sirutke. Bez okusa je što znači da nema dodana umjetna sladila i aromu.

Kategorije: , Oznaka:
Vidi košaricu

Opis

Protein u najvišoj formi

Visoki sportski rezultati nisu posljedica samo uspješnog treninga, nego i pravilne prehrane. Znatan broj bodybuildera i sportaša snage je izjavio da 50% uspjeha u karijeri moraju zahvaliti visokovrijednim proteinskim proizvodima.

X-TREME MUSCLE UNLIMITED je 95% protein u suhoj tvari i najkoncentriraniji izgradbeni proizvod bjelančevina ikad proizveden.

Svi vrhunski sportaši u sportovima snage, koji se pripremaju za takmičenje ili su u fazi definicije, neće ni slučajno propustiti uzeti ovaj koncentrat bjelančevine sa visokom biološkom vrijednošću od 130.
X-TREME MUSCLE UNLIMITED je jednostavno u ovoj fazi priprema OBAVEZAN.

Punovrijedni vitamini u ovom proizvodu dodatno potpomažu izgradnju i izmjenu energije. Minerali, posebno kalcij i magnezij, pospješuju funkciju mišića, a time i uspjeh treninga.

Ovaj proizvod je okusom neutralan i kao takav vrlo upotrebljiv pri dodavanju u jelo ili piće. Kao dodatna prehrana vrhunskim sportašima u sportovima snage X-TREME MUSCLE UNLIMITED je jednostavno neizostavan.
On potpomaže optimalan rast mišića za vrijeme treniga, a samim tim i uspjeh treninga.

Preporuka uzimanja:
1-3 puta dnevno. Obavezno jedna doza nakon treninga. Staviti 30 g (3 velike žlice) u 300 ml vode ili mlijeka i izmiješati u mikseru.

Kemijska vrijednost (mjera kvalitete proteina) prema WHO izračunu: 156.      https://www.gladiator.hr/kemijska-vrijednost-proteina/

Proizvod ne sarži gluten ( gluten free product ).

Proizvod sadrži laktozu ( manje od 1,5% ).

 

 

 

 

Dodatne informacije

Brand

Inkospor X-treme

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Muscle 95 vrećica”