Nanox Orbilox 8 900 g

Nanox Orbilox 8 900 g

0 out of 5

Kazein sa 8 satnim djelovanjem, količina 900 grama.

Šifra: N/A Kategorije: ,

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

  • Opis
  • Dodatne informacije

Opis

Orbilox 8® je proteinski shake sa micelarnim kazeinom, osmišljen kako bi bio jako sporo probavljiv i bogat izvor proteina koji kontinuirano hrani Vaše mišiće dugo nakon što su proteini iz sirutke već probavljeni. Održava razinu aminokiselina na jako visokoj razini čak punih 8 sati, te ima snažan antikatabolički učinak.

 

Dok protein sirutke povećava sintezu proteina na veću razinu nego kazein, Orbilox 8® pokazuje da je važniji faktor u spriječavanju gubitka mišićnog tkiva. Sporo i produljeno otpuštanje aminokiselina iz micelarnog kazeina može izazvati ”tempirano” curenje aminokiselina u krvotok koje može potrajati i do 8 sati nakon uzimanja.

 

Orbilox 8® je prirodni i nedenaturirani oblik kazeina iz mlijeka. Odvojen je od mlijeka pomoću ultrafiltracije, bez uporabe kemikalija, što povećava količinu bioaktivnih mliječnih peptida koji jačaju imunološki sustav i poboljšavaju rast mišića.

 

Micelarni kazein stvara sloj ”gela” u želucu. To pruža ravnomjerno otpuštanje aminokiselina u krvotok, što ga čini izvrsnim izborom za dugotrajni antikatabolički protein.

 

Koristite Orbilox 8® poslije treninga, tokom dugih perioda bez hrane ili navečer prije spavanja.

 

Orbilox 8® je dostupan u okusima : vanilija & belgijska čokolada i dolazi u pakiranju od 900g.

Orbilox 8®: Vaš privatni 8-satni trener!

Dodatne informacije

Okus

čokolada, vanilija

Brand

Nanox