Nanox NanoProxil 800 g

Nanox NanoProxil 800 g

0 out of 5

Šifra: N/A Kategorija:

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

  • Opis
  • Dodatne informacije

Opis

Nanoproxil® je ekstremno jak pojačivač energije i izdržljivosti koji se koristi prije vježbanja za svakoga tko želi pojačati poticaj treniranog mišića, rast, brzinu oporavka, snagu, izdržljivost čak i seksualnu energiju.

Opis proizvoda

Nanoproxil® je ekstremno jak pojačivač energije i izdržljivosti koji se koristi prije vježbanja za svakoga tko želi pojačati poticaj treniranog mišića, rast, brzinu oporavka, snagu, izdržljivost  čak i  seksualnu energiju.

800g = 40 do 80 treninga

Zašto Nanoproxil®?

Nanoproxil®-ova biomedicinski sačinjena instant mješavina pruža klinički napredne anaboličke faktore rasta, jedinstvenu neuro – pojačanu matricu, snažne termogene smjese, volumenske komplekse i vrhunsku kombinaciju vazodilatatora za intenzivnu podršku izgradnji mišića.

Čim ovaj novi reaktor dušičnog oksida stigne u vaš probavni trakt, njegova snažna formula odmah počinje djelovati. Kako bi poboljšali svoju izdržljivost i stimulirali  rast mišića morate vježbati na većem nivou od prethodnog na kojem ste radili.

Šest jedinstvenih vlastitih mješavina koje se nalaze u Nanoproxil®-u će Vam omogućiti zadržati nivo intenziteta neophodnog za stimulaciju i tijela i duha.

VNO² mješavina

VNO²C (Vazodilatantni kompleks dušičnog oksida) je srce Nanoproxil-a®. On je katalizator koji ostvaruje čitavu formulu. VNO²C omogućava  vazo-mišićno povećanje  jer trenutno podiže i održava nivo nitričnog oksida (NO).

Nitrični Oksid je ključna molekula koju proizvodi tijelo, a uzrokuje vazodilataciju (proširenje unutrašnjeg omjera krvnih sudova), što zauzvrat povećava protok krvi, transport kisika, dostavu nutrijenata na  mišiće.

U nekoliko minuta ovaj nagli nalet krvi uzrokuje veliki poticaj i brzo povećanje u veličini i obliku vaših mišića.

CVF mješavina

Specijalno dizajnirana da poveća ATP proizvodnju tokom vježbanja, omogućavajući vam da pređete svoje  granice, CVF (formula za povećanje stanica) mješavina nastaje iz kreatina kako bi potakla intenzivnije vježbanje.

Što više imate ATP-a, to se više puta može mišić stegnuti, ili više mišićnih vlakana, što dovodi do podizanja veće težine ili većeg broja ponavljanja; a povećanje intenziteta je osnova za poticanje rasta mišića.

CVF potpuno otvara krvne tokove koji hrane mišiće, omogućavajući da se mišićne ćelije rastežu i omogućavajući im da zadrže više kreatina i drugih nutrijenata za povećanje volumena u roku od nekoliko minuta nakon unosa.

AEC mješavina

Treća mješavina u ovom vrhunskom proizvodu je AEC (anabolički pojačan kompleks). Ova sinergistička mješavina dovodi klinički unaprijeđene anaboličke faktore rasta u vaše mišićne stanice što omogućava povećanu upotrebu slobodnog testosterona koji je ključan za rast mišića. Povećanje u upotrebi slobodnog     testosterona, bez negativnih posljedica, postavlja temelj za prirodno povećanje mišićne veličine i snage.

TIS mješavina

Sastojci koji se nalaze u TIS-u (termogeni indukcioni sistem) djeluju sinergistički i tako omogućavaju ovom kompleksu da čak i pojača sagorijevanje masti. TIS je također pojačan s ključnim sastojcima, neophodnim za proizvodnju energije, kako bi obavili svoj zadatak.

INSUVOL mješavina

Zadnja ali ne i manje bitna, Hemo-V4 pruža snažnu mješavinu sastojaka koji iskorištavaju inzulin, jedan od najjačih hormona za izgradnju mišića u tijelu. INSUVOL direktno djeluje s inzulinom i regulira aktivnost ključnih biokemijskih posrednika za mišićni katabolizam.
Inzulin dovodi šećer ili glukozu (zasnovanu na ugljikohidratima) u stanice kako bi se koristio kao energija. Održavanje normalnog nivoa krvnog šećera stvara miran i stabilan dotok energije i smanjenje nakupljanja masti u tijelu. Ako se nivo krvnog šećera podigne prebrzo, velike količine inzulina se otpuštaju i tako pojačavaju nakupljanje energije i u masnim stanicama, ali  s obzirom da inzulin ostaje duže u krvi od šećera, sportaši mogu doživjeti reaktivnu hipoglikemiiju ili ono što se zove “nalet šećera” što može čak potaknuti i želju za ugljikohidratima koji bi se koristili za energiju.

Povišeni nivoi inzulina tokom dana smanjuju sposobnost upotrebe nakupljene masti. Kada tijelo osjeti navalu slobodne energije iz glukoze onda ne dopušta nakupljenoj tjelesnoj masti da se troši.

Inzulin također potiče i povećanje zadržavanja proteina, posebno nakon vježbanja.  Insuvol je znanstveni  i prehrambeni pristup optimiziranju složenih metaboličkih akcija inzulina i može ispuniti zahtjeve onih koji naporno vježbaju, a koji žele anaboličke efekte, zadržavajući zdrav nivo šećera.

Dodatne informacije

Okus

voće, lubenica