BCAA tablete za cuclanje

BCAA tablete za cuclanje

0 out of 5

199.00 kn

BCAA u tabletama

Dostupnost: Nema na zalihi Kategorija:
  • Opis
  • Dodatne informacije

Opis

Da bi ste bili veliki potreban Vam je anabolizam, da bi ste bili ogromni potrebno Vam ga je puno! Nanox Nutriceuticals odgovara na osnovu bodybuildinga sa BCAA Shots 5000 Pro!!!

 

 

Ova jako snažna BCAA formula stavlja vas u supernapunjeno anaboličko stanje kako bi brzo nabili mišiće i osigurali se da ne dođete u kataboličko stanje. BCAA Shots 5000 Pro doslovce aktivira anaboličke procese unutar Vaših mišića kroz biokemijski proces koji se zove fosforilacija, koji postavlja temelje za trajni rast mišića.

 

Sa BCAA Shots 5000 Pro, ne samo da dobivate savršen omjer BCAA-a (2Leu,1Ile,1Val) u izravnim proporcijama prema njihovim fiziološkim potrebama za brzu sintezu proteina, nego ćete također biti u mogućnosti prenjeti aminokiseline do Vaših mišića brže nego ikad.

 

BCAA Shots 5000 Pro je mega-doziran sa preciznom količinom cjelovitih oblika osnove za građu mišića: Leucinom, Isoleucinom i Valinom, dizajniran za ultra-brzu apsorpciju i naravno potreban za izgradnju čvrstih mišića.

 

Koristeći najnaprednije komplekse i našu naprednu tehnologiju apsorbcije. BCAA Shots 5000 Pro opskrbljuju Vaše mišiće sa preciznom dozom od 2500mg BCAA po tableti, potrebnih za izgradnju čvrstih mišića. Dok vitamin B6 je dodan kako bi povećao apsorpciju iznad normalnih granica, ova mega-dozirana mješavina je učinila BCAA Shots 5000 Pro najnaprednijim super-BCAA ubrzivačem rasta ikad formuliranim.

 

BCAA Shots 5000 Pro:

 

  • Maksimiziranje izgradnje mišićnog tkiva
  • Smanjenje katabolizma mišićnih proteina
  • Povećanje ukupne fizičke izvedbe

 

BCAA Shots 5000 Pro imaju nevjerojatan okus šumskog voća na koji ćete se lako zakačiti!

Dodatne informacije

Brand

Nanox