Coffee Coach

169.00 kn

Vaš omiljeni napitak postao je fat burner!

  • Dodatne informacije
  • Recenzije (0)
  • Guarana
  • Ekstrakt gorke naranče

Dodatne informacije

Brand

Nanox

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “Coffee Coach”

Guarana (Paullinia Cupana)

Guarana je biljka koja raste u Amazonskoj prašumi. Guarana sadrži guaranin koij je gotovo identičan kofeinu, poznata je već stoljećima zbog svojih svojstva spaljivanja masti te se koristi kako bi se smanjila glad. Guarana je nedavno dobila priznanja za svoj stimulativni efekt. Stvara privremeni izboj energije što može biti korisno prije treninga.

Guarana je poznata po tome što simulira centralni nervni sustav na siguran način, pomaže pri mršavljenju i termogenezi. Nedavna istraživanja su pokazala da Guarana povećava oslobađanje masnih kiselina u krvotok kako bi se aktivirale kao energija. Energija koju možemo iskoristiti kao gorivo za naše tijelo. Guarana poput kofeina djeluje stimulativno na nadbubrežne žlijezde te se otpušta adrenalin. Adrenalin je snažan stimulans koji stvara metaboličke učinke uključujući ubrzan rad srca, povišen krvni tlak, ubrzano disanje i mentalnu koncentraciju. Adrenalin također pojaćava trošenje masti, energiju, izdržljivost i pomaže pružiti mentalnu jasnoću. Ima dehidracijski učinak stoga je važno povećati unos vode uz konzumaciju

Dodatna prednost Guarane je što sadrži tanin, koji može pomaže smiriti probavni sustav i spriječava proljev.

Ekstrakt gorke naranče (Citrus aurantium)

Ekstrakt gorke naranče je tradicionalna biljka koja se koristi tisućama godina kako bi se poboljšalo i održalo zdravlje.

Sinefrin proizlazi prije svega iz gorke naranče. Sinefrin pokazuje snažnu moć otapanja masti i termogeneze. Sinferin ubrzava metabolizam i ima sposobnost da pali kalorije bez ikakvih negativnih nuspojava na živčani i kardiovaskularni sistem. Sinferin Vam daje glatak protok energije bez pojave drhtanja jer stimulira 3 adrenergička receptora koja pomažu u rastapanju masti.